fbpx Såhär utses kreativitetsvinnaren: | Batterijakten

Såhär utses kreativitetsvinnaren:

Låt kreativiteten flöda!

Det som nu återstår av Batterijakten 2017 är att dela ut poäng till de tre vinnarna av kreativitetspriset. Du kan vara med och påverka resultatet genom att rösta här: http://kpwebben.se/var-med-och-bestam-vinnarna/
Den jury som dessutom kommer att bedöma de inskickade bidragen ser ut så här:

1) IJustWantToBeCool:
Batterijaktens frontfigurer och barnens favoriter IJustWantToBeCool kommer att ha en röst i juryn. Gruppen består av bröderna Victor och Emil Beer och deras kusin Joel Adolphson. De är minst sagt kreativa och supertaggade på att se de kreativa bidragen inskickade till Batterijakten!

2) Kamratpostens chefsredaktör Lukas Björkman:
Lukas jobbar varje dag med att ta fram intressant och roligt innehåll till KP som riktar sig till barn runt 10 år. Han är därför ett proffs på Sveriges fjärdeklassares intresseområden och är därför ett bra inslag i Batterijaktens jury!

3) Catharina Larsson från Håll Sverige Rent, 4) Per Andersson från Varta Batterier och 5) Niklas Carlsson från Clas Ohlsson:
Batterijakten anordnas av Håll Sverige Rent, Varta Batterier och Clas Ohlsson. De har stenkoll på tävlingen och ett tydligt mål att öka miljömedvetenheten bland unga i Sverige. Catharina, Per och Niklas har därför en röst var att lägga på det kreativa bidrag de tycker bäst sprider miljömedvetenhet vidare bland barn och vuxna.

6) Tekniska Museets Maria Ekström:
Maria Ekström är museivärd och pedagog på Tekniska Museet. Hon åker ibland iväg med museets superrosa Makerbuss och gör roliga aktiviteter med barn och ungdomar runt om i landet, bland annat ritande robotar som drivs av batterier! Hon är ett viktigt inslag i Batterijaktens jury som teknisk kunnig och proffs på Makerbussen som den vinnande klassen i slutändan får uppleva live!

7) Förutom de sex rösterna ovan kommer en omröstning ske på tidningen KP:s hemsida och denna omröstning står för den sjunde rösten. Från och med måndagen den 10 april till och med måndagen den 17 april kan alla besöka www.kpwebben.se för att rösta på de finalistbidrag som tävlar om att vinna kreativitetstävlingen. Här får barnen själva rösta på det kreativitetsbidrag de gillar bäst!

Den slutliga vinnaren av Batterijakten 2017 tillkännages den 26 april.